30 Juni: Zomerconcert @Boothuis
Traditiegetrouw sluiten we het seizoen altijd af met een Concert. Op 30 juni dus, bij onze vaste stek aan het water bij het Boothuis. 15-17.30. Dit wordt een dubbelconcert met een ander koor.
slider2
4 mei: Dodenherdenking op het Sierplein.
Al een jaar of 6 werken wij mee om de gemeenschappelijke dodenherdinking op het Sierplein door voor de muzikale begeleiding te zorgen. Dit jaar voor het eerst met alleen ons koor. Klassiek en populaire muziek worden vermengd en hiermee hopen we voor iedereen de herdenking een extra bijzondere gebeurtenis te maken.
Korendagen-main-image-koor-Popart
14 Januari: Hemsterhuiskoor bij de Paradiso Korendagen.
Na 7 jaar is het de tijd aangebroken om ook onze kunsten te vertonen op de Paradiso Korendagen. Op zondagavond 14 Januari laten we ons van onze beste kant zien en horen in de grote zaal. 19.50-20.10
HHKC
23 December Christmas Sing Along @ BOOTHUIS

Kom alvast in de kerststemming door samen met het Hemsterhuiskoor de leukste kerstklassiekers te komen zingen! In een professionele christmas sing along workshop onder leiding van Charles Hens.

Deze knusse Singalong wordt afgesloten met een miniconcertje van 15 minuten door het Hemsterhuiskoor zelf.

15.30-17U Boothuis Sloterplas, Christoffel Plantijngracht 4.

Kijk hier op facebook voor het evenement.

Klik hier om naar je betaalapp te gaan voor een (aanpasbare) Vrijwillige bijdrage: