HHKC
23 December Christmas Sing Along @ BOOTHUIS

Kom alvast in de kerststemming door samen met het Hemsterhuiskoor de leukste kerstklassiekers te komen zingen! In een professionele christmas sing along workshop onder leiding van Charles Hens.

Deze knusse Singalong wordt afgesloten met een miniconcertje van 15 minuten door het Hemsterhuiskoor zelf.

15.30-17U Boothuis Sloterplas, Christoffel Plantijngracht 4.

Kijk hier op facebook voor het evenement.

Klik hier om naar je betaalapp te gaan voor een (aanpasbare) Vrijwillige bijdrage:

Korendagen-main-image-koor-Popart
14 Januari: Hemsterhuiskoor bij de Paradiso Korendagen.
Na 7 jaar is het de tijd aangebroken om ook onze kunsten te vertonen op de Paradiso Korendagen. Op zondagavond 14 Januari laten we ons van onze beste kant zien en horen in de grote zaal. 19.50-20.10
0_27102015105148_O_theater-de-meervaart
9 mei: onze eigen Korendag @ De Meervaart
We zijn volop bezig met de organisatie van onze korendag in de Meervaart. Een en ander nog onder voorbehoud van subsidies, maar we hebben goede hoop dat dat gaat lukken. Het programma gaat er als volgt uitzien.

Korendag Hemelvaartsdag 2024 @ De Meervaart, 9 mei.

Wil je met je koor meedoen aan een korendag die net iets verder gaat dan alleen 20 minuten komen zingen? Schrijf je dan in voor de Korendag in de Meervaart.

Wat doen wij?

• -  Alle optredens worden gefilmd en opgenomen. Na afloop is de registratie op youtube te bekijken.

• -  Er is een jury die je optreden beoordeelt. Dat zal vooral constructieve positieve feedback over de goede punten van het optreden, met hier en daar realistische en haalbare verbeterpunten.

• -  Er wordt afgesloten met een gemeenschappelijk nummer, ‘Shallow' van Lady Gaga. Een arrangement hiervan wordt van tevoren ter beschikking gesteld en mag ook daarna worden gebruikt door het koor.

• -  Naast het concert programma worden er 4 workshops georganiseerd van 1 uur waaraan mensen op basis van inschrijving naast het reguliere programma, kunnen deelnemen voor 10 Euro per persoon. Het thema van de workshops wordt later bekend gemaakt.

• -  Het programma speelt zich af tussen 11u en 17u ’s avonds. Elk koor krijgt 20 minuten inclusief ‘changeover’ dus zodoende is er ruimte voor 36 koren.

• -  Om 17u is er een korte pauze en dan vanaf 17.30 is de gezamenlijke workshop met alle deelnemers om af te sluiten met het nummer ‘Shallow’ van Lady Gaga, er wordt vanuit gegaan dat iedereen zijn partij kent, maar in deze workshop worden de puntjes nog wel even op de i gezet. Ook hier zal een registratie van worden gemaakt.

• -  De 1e 2 workshops starten om 11.30-12.30, de 2e 2 workshops starten om 13.30-14.30 de 3e 2 workshops starten om 15.30-16.30. Een workshopleider is al bekend, dat wordt Tijs Krammer. We zijn in gesprek met Merel Martens om te kijken of zij de 2e workshopleider kan worden.

De kosten voor deelname aan deze korendag bedragen 4 euro per persoon, met een minimum van 75 euro per koor.
    De extra kosten per workshop van 1 uur bedragen rond de 10 euro, afhankelijk ook van het aantal deelnemers. De workshops van Tijs hebben alle 3 een ander thema. De andere workshops waarschijnlijk ook.

Bovenstaand is een globale opzet, dit programma kan nog wat veranderingen ondergaan en op detail niveau moet een en ander nog worden ingevuld.

Meld je tijdig aan via de contactpagina om zeker te zijn van een plekje.
30 Juni: Zomerconcert @Boothuis
Traditiegetrouw sluiten we het seizoen altijd af met een Concert. Op 30 juni dus, bij onze vaste stek aan het water bij het Boothuis. 15-17.30. Dit wordt een dubbelconcert met een ander koor.